Tu ce părere ai?

Pare un fapt banal, dar totuşi ne confruntăm cu o problemă stringentă a zilelor noastre. Cele mai multe statistici au demonstrat că populaţia României este îmbătrânită şi atunci ce-i de făcut? Noi vă propunem ceva...alăturaţi-vă campanie noastre. Spuneţi NU avorturilor!

marți, 7 aprilie 2009




Săptămâna 6: La mâini încep sa mi se formeze degetelele. Asa mici cum sunt, sunt de-a dreptul caraghioase! Cu ele voi putea mângâia parul mamei.

Un comentariu:

  1. Imi place foarte mult jurnalul unui copil. E o povestioara care se pliaza perfect pe aceasta tema. Consider avortul o crima pentru ca fatul este o persoana umana.
    Multe femei fac avort si o fac in mod frecvent ca si o metoda contraceptiva! In primul rand se comite o crima, in al doilea rand nu este bine pentru sanatatea noastra, iar in al treilea rand consider ca femeia care face aceasta fapta va avea mustrari de constiinta tot restul vietii.
    Ar trebui sa luptam pentru copilul nostru chiar si atunci cand rezulta dintr-o relatie extraconjugala. Femeia care are curajul sa lupte si sa isi asume responsabilitatea este o eroina care mai tarziu cu siguranta va fi mandra de copilul ei.

    RăspundețiȘtergere