Tu ce părere ai?

Pare un fapt banal, dar totuşi ne confruntăm cu o problemă stringentă a zilelor noastre. Cele mai multe statistici au demonstrat că populaţia României este îmbătrânită şi atunci ce-i de făcut? Noi vă propunem ceva...alăturaţi-vă campanie noastre. Spuneţi NU avorturilor!

marți, 28 aprilie 2009

Intrebarile pentru chestionar le gasiti accesand postari mai vechi, in partea din dreapta sub ultima postare de pe pagina.

2 comentarii:

  1. Cea mai frumoasa zi din viata unei femei este atunci cind aduce pe lume o alta viata, fericirea si sentimentul de moment nu pot fi descrise in cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
  2. E pacat sa auzim cum cuvantul "avort" a devenit ceva obisnuit, ceva la moda, ceva care nu mai impresioneaza cu nimic. Oare am devenit cu ceva mai importanti decat cei de acum cativa ani care se temeau de Dumnezeu si il considerau pe el Creatorul VIETII? Acum avem mai multe drepturi??? Daca nu esti in stare sa iti asumi o responsabilitate, "stai in banca ta"... Daca nu, cum spuneti si voi, ASUMA-TI RESPONSABILITATEA! Cred ca a venit timpul sa nu ne mai ascundem dupa deget si sa fim ceea ce suntem cu adevarat. VIATA ESTE UN DAR!!! nu uitati asta niciodata!

    RăspundețiȘtergere