Tu ce părere ai?

Pare un fapt banal, dar totuşi ne confruntăm cu o problemă stringentă a zilelor noastre. Cele mai multe statistici au demonstrat că populaţia României este îmbătrânită şi atunci ce-i de făcut? Noi vă propunem ceva...alăturaţi-vă campanie noastre. Spuneţi NU avorturilor!

marți, 7 aprilie 2009







JURNALUL UNUI COPIL NENĂSCUT

Săptămâna 1: Astăzi a început prima mea zi de viaţă. Părinţii mei încă nu ştiu, dar eu deja exist. Si voi fi fetiţă. Voi avea părul blond şi ochii albaştri. Deja este stabilit aproape totul, chiar şi faptul că voi iubi florile.

3 comentarii:

  1. Este Intr-adevar ceva minunat, cand stai sa te gandesti ca inca din prima saptamana de viata stii cum vei arata si ce pasiuni vei avea. Ar trebui sa ne punem intrebarea ce s-ar fi intamplat daca mamele noastre ne-ar fi spulberat aceste sperante renuntand la noi? Este o intrebare la care ar trebui sa meditam cu totii.

    RăspundețiȘtergere
  2. jurnalul unui copil nenascut...este trist ce se intampla.aproape ca nu mai este femeie in ziua de azi care sa nu fi facut macar un avort.avortul este o crima.mamele sunt vinovate pentru ca isi omoara copiii pe care ii poarta in pantece iar cei din jurul lor sunt vinovati ca au consimtit acest lucru...trebuie sa facem in asa fel incat sa nu avem pe constiinta un copil care nu a putut sa aiba un jurnal decat in cele cateva saptamani de dinainte te avort

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt de acord cu estella cu totii am merit sa avem un jurnal atat in timpul vietii intrauterine cat si in timpul celei extrauterine.

    RăspundețiȘtergere